Akuyaku (improvizație muzicală) – 21 octombrie 2015

Zona Vasile Lascăr, ora 21.30 // Gazda: Diana

rezervare aici

Olivier Stroesser / Violoncel / trompeta / Free
Eduard Gabia / tobe / Karpov not Kasparov/ Kepler not Kopernicus
Andreea Lupescu / voce / Free
Oana Maria / voce/ keys / Poetrip
Stefan Botezatu / bass / Poetrip
George Stanciulescu / sound design /LeVant
Alin Zabrauteanu/ Synth/ Omelette/ Kepler nor Kopernicus

RO: Akuiaku este un act de improvizație muzicală, generat din nevoia de a crea un cadru total independent pentru artiștii locali și nu numai, cadru în care să se dezvolte creații cu caracter de fond unic, într-o formă pe masură.Plecând de la acest concept de unicitate, Akuiaku își propune să ofere de fiecare dată un line-up eclectic, încercând să combine artiști din zone de comfort diferite, pentru a empatiza și a se influența reciproc, prin experiențele și trăirile proprii, în procesul creativ, ducând astfel la un produs cu identitate eclectică puternică și generând mai departe referințe pentru zona culturală.

Aflat la a treia ediție, într-o formă intimă, Akuiaku va avea o formulă de cameră cu participarea a 7 artiști ce vor forma pentru câteva ore o nouă trupă, meteorică, ce își găsește rădăcini în zonele electro-pop, synth-pop, electronică, alternativ, funk și va ajunge într-un punct de catalizare imprevizibil, pe care îl vom trăi “at first hear” la momentul respectiv.


EN: Akuiaku is a musical improvisation, empowered by the need to create an independent framework for the local artists and not only for them, framework which can be used to develop unique creations in a proper form.Starting from this unique concept, Akuiaku is trying to offer each time an eclectic line-up, trying to combine artists from different comfort zones, in order to empathize and both-ways influencing each other, through their own experiences, in the creative process, leading to a product with powerful eclectically identity and leading forward references for the cultural scene.

Being at its third edition in a intimate form, Akuiaku will have a new manner with the participation of 7 artists who will form up, for a few hours, in a new, meteoric band, which finds its roots in the electro-pop, synth-pop, electronic, alternative, funk area and will get to the climax in an unpredictable, catalyzing point, which we will hear the first time at that moment.

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.
Proiect cultural finanțat de ARCUB în cadrul Programului cultural „Ești București”.
Advertisements

About HomeFest 2017

Festival de cultură domestică

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: