La Nimfomane (Spectacol lectură) – 19 octombrie 2015

de Rucsandra Pop/ Regie: Dan Lupu/ cu Gabriel Sandu, Grațiela Bădescu

Zona Moșilor Vechi, ora 20.00 // Gazda: Alice

Regie: Dan Lupu

locuri epuizate

RO: Povestea unei tinere femei pe nume Sașa care este supusă unui ritual de reconstituire a inimii din bucăți pierdute pe la diverși bărbați de care a fost îndrăgostită. Ritualul este performat de 3 femei – care aparent sunt simple vânzătoare la un supermarket din centrul Bucureștiului, dar în realitate au puteri magice. Sașa este însoțită în tot acest parcurs de prietenul ei gay Tom Tom. La Nimfomane este o producție Hydra Society și lorgean theatre.


EN: This is the story of a young lady called Sașa who undergoes a purification ritual – her heart is reconstructed from the pieces lost at different men she was in love with. The ritual is performed by 3 ladies – who are apparently simple sales-women at a supermarket in the center of Bucharest, but in reality they have magical powers. Sașa is accompanied in her adventure by her gay friend Tom Tom. La Nimfomane is a production of Hydra Society and lorgean theater.

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.
Proiect cultural finanțat de ARCUB în cadrul Programului cultural „Ești București”.

About HomeFest 2017

Festival de cultură domestică

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: