Dăm startul HomeFest-ului

Dragi prieteni,

Mâine, 17 octombrie 2015, într-o zi de sâmbătă, începem cu emoții și voie bună a doua ediție a HomeFest. În 8 zile de festival, avem 19 evenimente în cam tot atâtea locații oferite de gazdele noastre domestice. Astfel că vă recomandăm să nu mai stați în casă, să vă mutați pentru câteva ore într-o altă casă. Noi vă aprovizionăm cu spectacole, concerte, prelegeri, dar și un workshop susținut de Arcadie Rusu. Ne bucurăm de o ediție internațională, cu participarea artiștilor din străinătate (Israel, Iran, Austria, Norvegia, Finlanda). Mai multe informații despre festival găsiți pe blogul nostru.

După cum v-am obișnuit și la ediția de anul trecut, intrarea va fi în baza unei cărți, pentru că facem o colectă pentru proiectul Educab, un proiect care se ocupă cu utilarea bibliotecilor din țară.

Vă așteptăm cu drag să experimentați un alt gen de festival cultural artistic, care se desfășoară integral în spații domestice.

HomeFest este un proiect lorgean theatre / homemade culture. Partenerii permanenți: Asociația Graphis 122 și Tranzit.ro, susținătorul este Forumul cultural austriac.

Le mulțumim prietenilor din media: Scena.ro, IqAds și SMARK, Calendar Evenimente, Revista Zeppelin, Radio Delahaze, Revista de Arte și Meserii, România pozitivă, Radio Tananana.

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Proiect cultural finanțat de ARCUB în cadrul Programului cultural „Ești București”.

About HomeFest 2017

Festival de cultură domestică

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: